Zonnepanelen kopen & vergelijken

Eens je weet of het haalbaar is om zonnepanelen te plaatsen, welk soort systeem je wenst, is het tijd om over te gaan tot het vergelijken van prijzen, merken en leveranciers.

Prijzen vergelijken & besparing vergelijken

Ben je op zoek naar de gemiddelde prijs van een zonnepanelen installatie, naargelang het aantal gezinsleden? Klik hier en ontdek de zonnepanelen prijzen, volgens het elektriciteitsverbruik. Bovendien geven we mee hoeveel zonnepanelen benodigd zijn en wat de jaarlijkse besparing is. In de prijs ziet de installatiekost, zonnepanelen, bekabeling, omvormer, BTW en alle benodigde onderdelen om de werking van zonnepanelen te garanderen.

Terugverdientijd zonnepanelen

Wil je weten na hoeveel tijd uw installatie teruggewonnen is? Na hoeveel jaar je 100% winst maakt op uw zonnepanelensysteem? Klik hier en ontdek de terugverdientijd.

Zonnepanelen zelf kopen ( sets ) of laten installeren

Het is mogelijk om complete zonnepanelen sets te kopen om zelf te installeren of je laat deze installeren door een erkende vakman.

Merken zonnepanelen vergelijken

Welke merken worden veel geplaatst in België en Nederland? Welke merken en fabrikanten zijn actief en worden geplaatst door de installateur.

Klik hier om een aantal merken te raadplegen. Ontdek ook onze tips die je kunnen helpen om het juiste merk te kiezen.

Installateurs & offertes vergelijken

Waar dien je op te letten als je zonnepanelen wenst te bestellen en te kopen bij een installateur? Ontdek onze tips & advies om de juiste keuze te maken. Bovendien raden we je aan om steeds een offerte op maat aan te vragen. Onze offertedienst brengt je in contact met de beste zonnepanelen installateurs.

Offerte zonnepanelen