Zonnepanelen installatie Oppuurs

Ben je op zoek naar zonnepanelen-installatie in Oppuurs? Wij brengen je in contact met zonnepanelen installateurs werkzaam in de regio 2890. Bespaar hier op jouw installatie door de prijzen te vergelijken van de beste zonnepanelen. Na jouw aanvraag ontvang je een aantal offertes van vakmannen uit je buurt.

Gratis offerte: hoeveel kosten zonnepanelen in Oppuurs?


 


Waarom zonnepanelen plaatsen in Oppuurs?

Ondanks het wegvallen van de terugdraaiende teller, blijft het interessant om zonnepanelen te plaatsen. Je wint jouw investering sowieso terug, alleen zal het iets langer duren dan dit voor de terugdraaiende het geval was. Dankzij de plaatsing van PV-panelen in Oppuurs wek je gratis elektriciteit op, wat zeer interessant is voor mensen die elektrische radiatoren gebruiken of mensen die een warmtepomp hebben staan.

Soorten zonnepanelen

Je kan kiezen uit een aantal soorten PV-systemen. Er bestaan mono-kristallijn zonnecellen, polykristallijn zonnecellen, amorf silicium zonnecellen en dunne film-zonnecellen. Elk hebben ze hun specifieke eigenschappen qua rendement. Over het algemeen kan gesteld worden dat mono-kristallijn zonnepalen duurder zijn dan poly-kristallijn zonnepanelen. De opbrengst is wel tot 15% hoger waardoor de installatie duurder is. Bij de plaatsing van een mono-kristallijn zonne-installatie heb je iets minder zonnepanelen nodig voor hetzelfde rendement.

Kost zonnepanelen installatie

Hoeveel een zonnepalen-installatie in Oppuurs kost hangt af van een aantal criteria zoals: voor welke soort zonnepanelen kies je, hoeveel kWh elektriciteit verbruik je per jaar ( zal het aantal panelen bepalen), kies je voor goedkope zonnepanelen of voor A-merk zonnepanelen ( Jinko Solar, Canadian Solar, SunPower, JA Solar, Suntech, LG Solar, Bauer Solar, DMEGC Solar, Luxor Solar, Panasonic Solar, REC Solar, Seraphim Solar, SolarWatt ), wat is de oriëntatie van het dak... kortom veel criteria zullen de prijs van een installatie bepalen waardoor het moeilijk vooraf in te schatten valt hoeveel tot totaalkost zal zijn. 

Zonnepanelen en thuisbatterij

Wie stroomoverschotten heeft, slaat deze het best op. Hier kan een thuisbatterij een oplossing bieden. Het batterij-systeem slaat alle elektriciteit op die niet gebruikt wordt. Deze kan weer afgegeven worden als er nood is aan extra elektriciteit voor bijvoorbeeld het gebruik van een laadpaal voor elektrische wagens.

Zonnepanelen installateurs Oppuurs

Ben je op zoek naar een betrouwbare leverancier uit de buurt van Oppuurs en je wenst te prijzen te vergelijken bij installateurs uit de regio 2890? Vraag hier een gratis prijsofferte aan. Je ontdekt de beste installateurs en bovendien kan je snel de prijzen vergelijken. Via 1 offerte-aanvraag vergelijk je snel de beste offertes en bespaar je direct op een installatie.
Offerte zonnepanelen